Negative Ion Electromagnetic Pet Pendant

$20.95 - $60.95

Āwīwī! Wale 8 nā mea i waiho ʻia i ka waihona

ʻAʻohe pilikia, me ka hōʻoiaʻiʻo kālā

🎉E hoʻolauleʻa i ka makahiki 20 o ka hui a hāʻawi hou i nā mea kūʻai aku. ʻO nā mea kūʻai mua 50 e kau i kahi kauoha i kēia lā e loaʻa i kahi pūʻolo makana gula 50g manuahi manuahi.

E mālama paha i ke ola o kāu pipi!

He kūpono no nā ʻīlio liʻiliʻi, waena a me nā ʻīlio nui!
Pono ka ho'ōla hoʻokahi. Mālama i kāu pipi i ke olakino maikaʻi loa i nā manawa a pau, mālama i kou manawa, ikaika a me ke kālā.

Negative ion electromagnetic pet pendant, he ʻano hou ia o ka huahana lapaʻau holoholona. Hoʻohana kēia huahana i ka ʻenehana lapaʻau holoholona ʻoi loa, hiki ke kōkua i nā holoholona e mālama a pale i nā maʻi he nui.

Negative Ion Electromagnetic Pet Pendant

Hiki iā ia ke hoʻomaʻemaʻe maikaʻi a hoʻopau i nā mite, hoʻokuʻu i nā ʻōpala, nā ʻauʻau, nā mites a me nā mea ʻē aʻe a me nā nahu namu. Hoʻomaha i nā aʻalolo o nā puaʻa a hoʻōki i ka ʻānai ʻana, ka nahu ʻana, ka liʻiliʻi a me ke ʻano ʻakaʻaka ʻole. Hoʻemi i ka mumū a me ka pehu, hoʻolalelale i ka hoʻōla ʻana i ka ʻeha, a hoʻoikaika i ka ulu ʻana o ka lauoho. Hoʻomaʻamaʻa a pale i ka momona nui o nā holoholona a hōʻemi i ka pilau kino o nā holoholona.

 Eia ma lalo iho nei kekahi o nā mea mālama holoholona ma hope o ka hoʻohana ʻana i The Negative ion electromagnetic pet pendant

Negative Ion Electromagnetic Pet Pendant

“Ua hāpai au i kaʻu ʻīlio ʻīlio ʻo Bella i ʻelua mahina i hala aku nei a ua loaʻa iā ia kekahi mau pilikia ʻili koʻikoʻi a me kahi kūlana manaʻo paʻa ʻole, ma muli o ka noho ʻana o Bella ma waho no ka manawa lōʻihi ua loaʻa iā ia kekahi mau maʻi koʻikoʻi loa a ʻo ia hoʻi ke ola weliweli! Ma hope o ka nānā maʻamau a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i ka vet, hoʻomaka wau e noʻonoʻo pehea e mālama pono ai iā ia. Ua nui kona ili i ka ma'i ma'i, e pehu ana ma na wahi he nui, na puu ulaula liilii, a me ka nui o ka lauoho. Ua hāʻawi mai koʻu hoaaloha maikaʻi i kēia lole pipi iaʻu ma hope o ka lohe ʻana, no ka mea, nui nā ʻīlio hele hewa āna i hānai ai i noho maikaʻi ma lalo o ka mālama ʻana i kēia ʻaʻahu. Ua hoʻoholo wau e hoʻāʻo i kēia kapa ma kaʻu Bella ma hope o ka ʻike ʻana. Ma kahi o ʻelua I loko o hoʻokahi pule a i ʻole, ua hoʻomaka ka nalo ʻana o ka ʻōpū a me nā puʻu ma ke kino o Bella a hoʻomaka koke ka ulu ʻana o kona hulu. Mai kona kau ʻana i kēia ʻaʻahu ma luna o Bella, ʻaʻole au e ʻike i nā makika, nā ʻauʻau a me nā mea ʻino ʻē aʻe ma luna ona, ʻo Bugs, ua ʻoi aku ka paʻa o kona mau manaʻo, ʻaʻole ʻo ia e ʻō hou, e ʻuʻuku a nahu me ke kumu ʻole.

Negative Ion Electromagnetic Pet Pendant

–Monty ANN–Washington GA⭐⭐⭐⭐⭐

Negative Ion Electromagnetic Pet Pendant

“Aneane hoʻopakele kēia pendant i koʻu Nora. Ua nalo ka ʻuʻuku a me ka ʻauʻau mai kona kino aku a hoʻōki ʻo ia i ka ʻakaʻaka. Ua ola koke ka ʻeha ma kona mau maka a ua hoʻomaka kona lauoho e ulu wikiwiki. Ua kūpaʻa kona ʻano. I ka manawa like, ua pili nui ʻo ia iaʻu. "

Negative Ion Electromagnetic Pet Pendant

–Lyubomudrova–PORTLAND MA⭐⭐⭐⭐⭐

Eia ka mea hiki i kā mākou huahana ke kōkua iā ʻoe

  • ʻO ka hoʻomaʻamaʻa mākēneki: E hōʻoluʻolu i nā aʻalolo, hoʻopaʻa i nā manaʻo, hoʻomaha i ka ʻeha, hoʻemi i ka mumū a me ka pehu, hoʻomaikaʻi i ka ʻōnaehana endocrine, hoʻoikaika i ke koko a me ka lymph circulation, hoʻolalelale i ka hōʻeha ʻeha, unclog pores, hoʻomaikaʻi i ke ola cell, hoʻoulu i nā cell follicle lauoho e ulu i ka lauoho hou, e hōʻemi i ka ʻala o ke kino holoholona, ​​​​a. pale i ka momona o nā holoholona.
  • Nā iona ʻino: E hoʻomaʻemaʻe a hoʻoneʻe i nā mites, e hakakā maikaʻi i ka bacteria, fungi, fleas, lice, mites, internal parasites, etc.

ʻO ke kahua magnetic hana ʻia e ka mea hoʻouna electromagnetic i kūkulu ʻia i loko o ka pendant hiki ke wehe i nā pores, hoʻomaikaʻi i ke ola o ka cell, a hoʻoulu i nā cell follicle lauoho e ulu i ka lauoho hou. Eia kekahi, hiki i nā holoholona ke hōʻeha i ka wā e holo ana a me ka pāʻani ʻana, ʻoi aku ka maikaʻi o nā ʻeha o ka ʻiʻo palupalu, nā haʻihaʻi a me ka hemorrhage subcutaneous. Hiki i ka hopena o ka magnetic therapy ke hoʻopaʻa i ke koko o ka ʻeha i ka wā e hiki ai, hiki ke hoʻopau i nā ʻeha a me nā ʻeha, a kōkua i nā ʻeha, nā ʻōpala, nā adhesions, etc.

Hoʻopili ka lāʻau magnetic i ka lāʻau lapaʻau i nā kaʻina physiological a me ka biochemical o nā holoholona ma o ka hoʻopili ʻana i ka hāʻawi ʻana i kēia manawa, ka neʻe ʻana o nā mea i hoʻopaʻa ʻia, ka permeability o ka ʻōnaehana membrane, a me ke kuhikuhi manawa magnetic o nā biopolymers i nā holoholona. Hoʻoponopono i ke koko a me ka lymphatic circulation, hoʻololi i ka hana o nā cell tissue, a laila e hana i ka hopena o analgesia, anti-inflammation a me detumescence

Negative Ion Electromagnetic Pet Pendant

ʻO ke kahua magnetic i hana ʻia e ka pendant e hana ana ma nā wahi meridian a me ka acupuncture o ke kino holoʻokoʻa o ka holoholona, ​​​​a laila e hoʻoponopono ai i ke koena electromagnetic biological o ke kino o ka holoholona. Loaʻa i ka hopena o nā aʻalolo ʻoluʻolu a me ka hoʻopaʻa ʻana i nā manaʻo.

ʻO ke kahua magnetic He hopena hoʻoponopono i nā aʻalolo o nā holoholona, ​​​​a hiki ke hoʻoikaika i ka hana microcirculation o nā ʻiʻo, a laila e hōʻemi ai i ka ʻala kino. Hiki iā ia ke hoʻohaʻahaʻa i ke koko, hoʻololi i nā kaulahao hydrocarbon lōʻihi o ka cholesterol i mau kaulahao hydrocarbon pōkole, hana i nā kikowaena crystallization lehulehu, decompose a hoʻololi i ke ʻano o ka cholesterol, e paʻakikī i ka cholesterol ke hoʻoheheʻe ʻia ma ka paia o ke koko, a maʻalahi nā kīʻaha koko. e hoʻokuʻu, e hoʻokō i ka hopena o ka hoʻohaʻahaʻa i nā lipids koko. No laila, kōkua ka pendant i ka mālama ʻana a pale i ka momona o nā holoholona.

Negative Ion Electromagnetic Pet Pendant

Iona maikaʻi ʻole ʻO ia ka huaʻōlelo maʻamau no nā molekele kinoea i hoʻopiʻi maikaʻi ʻia a me nā pūʻulu ion māmā. Hōʻike nā noiʻi lapaʻau i nā ion maikaʻi ʻole i nā hopena kūʻokoʻa o ka pepehi ʻana i nā maʻi bacteria, ka wehe ʻana i nā mite, a me ka hoʻokuke ʻana i nā makika, nā makika, a me nā ʻauʻau.

Negative Ion Electromagnetic Pet Pendant

ʻO kēia mau ʻona maikaʻi ʻole i hoʻokuʻu ʻia e kā mākou mau mea hoʻopaʻa holoholona hiki ke hoʻomaʻemaʻe maikaʻi i ke koko, hoʻomaikaʻi i ka pale ʻana i ka ʻili, hoʻemi i nā holoholona i nā maʻi allergies a i ʻole nā ​​​​hōʻailona mumū, a pale aku i ka poho lauoho a me nā kiko ringworm ma muli o ka maʻi. Loaʻa i kēia mau ion maikaʻi ʻole ka hopena pale like i nā parasites i loko o nā holoholona, ​​​​e pepehi ana i nā nematodes a me nā parasites ʻē aʻe.

Negative Ion Electromagnetic Pet Pendant

ʻO ka hope, hiki mai ka huahana me ka hana uila, ʻo ia ka koho maikaʻi loa no nā holoholona hele wāwae i ka pō. Mālama ia i kāu mau holoholona e ʻike a palekana i ka pō mai nā kaʻa a me nā pōʻino i manaʻo ʻole ʻia.

Nā kuhikuhi no ka hoʻohanaʻana:

ʻAno hana hoʻokahi: e kau ma luna o ka holoholona a i ʻole e hoʻokomo i loko o ka pūnana o ka holoholona.
Hoʻopilikia: ʻO nā ion maikaʻi ʻole i hana ʻia i loko o ka pendant hiki ke hoʻomaʻemaʻe maikaʻi a hoʻopau i nā mites, hoʻokuʻu i nā makika, nā ʻuʻu a me nā ʻauʻau, etc.

Ke ano hana hui: Ke kaomi ʻana e hoʻā i ke kumu kukui, hoʻomaka ka mea hoʻouna electromagnetic e hana, hoʻohua i kahi māla magnetic, a hoʻomaka i ka hoʻomaʻamaʻa magnetic.
Hoʻopilikia: Hoʻomaha i nā aʻalolo, hoʻopaʻa i nā manaʻo, hoʻemi i ka ʻāʻī a me ka pehu, hoʻoikaika i ka hoʻōla ʻana i ka ʻeha, pale i ka lauoho lauoho, hoʻoikaika i ka ulu ʻana o ka lauoho, hoʻemi i ke ʻala kino, mālama a pale i ka momona.

Negative Ion Electromagnetic Pet Pendant

ʻO ka wehewehe ʻana i ke ʻano hana hana:

ʻO ke kukui uila lōʻihi (ʻo ka wikiwiki o ka uila e hōʻike ana i ka ikaika o ka hana magnetic therapy)

Shirley R Jackson kaʻana like me mākou i nā hoʻololi i kāna ʻīlio ma hope o ka hoʻohana ʻana i ka pet pet pendant electromagnetic ion Negative

wiki 1

Negative Ion Electromagnetic Pet Pendant

“ʻO kaʻu ʻīlio ʻo Julius, he ʻinoʻino ʻo ia, heʻe pinepine ʻo ia i waho a lōʻihi ka manawa e hoʻi mai ai, ʻo ia ke kumu e like ai ʻo ia, a i kēlā me kēia manawa e hoʻi mai ai, ua haumia ʻo ia. Manaʻo wau ua komo paha i loko o kekahi mau ululāʻau a me nā wahi pulu ʻO kaʻu mea i hopohopo ai ua hana ʻia, ua maʻi kona ʻili, ua uhi ʻia kona kino me ka ʻeleʻele ʻeleʻele a me nā puʻupuʻu ʻulaʻula, ua hāʻule kona lauoho, ua loaʻa nā mite ma kona mau pepeiao, a ua hoʻomaka ʻo ia. i ka pus, ʻino loa, a lohe koʻu hoaaloha maikaʻi e pili ana i koʻu kūlana a hāʻawi mai i kēia pendant iaʻu, a hoʻomaka nā mea a pau e huli."

wiki 4

“I loko o ʻehā pule wale nō, ua ʻike ʻia nā loli iā ia. Ua ʻike maopopo iaʻu ua hoʻomaka ka emi ʻana o ka ʻiʻo ma luna o kona ʻili, ke ulu wikiwiki aʻe kona lauoho, a ke hoʻōla koke nei nā ʻeha. Ua pau nā kiko ʻulaʻula liʻiliʻi a me nā unahi. Maʻemaʻe ka pepeiao, ʻaʻohe lepo e puka mai ana, ʻaʻole ia e ʻū hou i kona mau pepeiao, a emi loa ke ʻala o ke kino.

wiki 8

 "Ma hope o 8 mau pule o ka hoʻohana ʻana, ua ola hou ʻo Julius. Ua hoʻoholo ʻia ka pilikia o ka ʻili a i kēia manawa ua emi kona ʻili a kokoke i ka ulu ʻana o ka lauoho a pau i hāʻule. Ua hōʻoluʻolu wau ʻaʻole hiki iaʻu ke ʻike hou aku i nā ʻauʻau, nā kuʻi a me nā mea ʻē aʻe ma luna o Julius. Eia kekahi, ua emi ʻo ia i ka haʻalulu a ua hoʻōki i ka ʻakaʻaka nui.

 

Ma mua o ka hoʻolilo nui ʻana i ka manawa a me ke kālā e hele ai i ka haukapila holoholona, ​​ʻoi aku ka nui o nā mea mālama holoholona e koho i kahi ala ʻē aʻe e mālama ai i kā lākou mau puaʻa. I kēia manawa ma ka honua holoʻokoʻa, ʻoi aku ma mua o 3 miliona mau mea mālama holoholona i hoʻohana i kā mākou huahana, a ʻoi aku ma mua o 98.97% o kēia mau mea mālama holoholona i hāʻawi i nā loiloi maikaʻi.

  • ʻAʻohe hoʻokolohua nui a me nā lāʻau lapaʻau i hoʻohālikelike ʻia me nā holoholona
  • ʻAʻole pono ka mālama kūikawā, mālama i ka manawa a me ka hoʻoikaika
  • ʻAʻohe pōʻino a ʻaʻohe hopena ʻaoʻao i ka hoʻohana ʻana i ka lāʻau lapaʻau
  • Kūpono no ka mālama pale ʻana i ka wā lōʻihi
  • Kaulana me kahi ākea o nā mea mālama holoholona ma luna o 300w
  • Nā hopena koʻikoʻi

Mai kope kope!
Negative Ion Electromagnetic Pet Pendant
Negative Ion Electromagnetic Pet Pendant
$20.95 - $60.95 Wae koho